Om oss

Vi på Stop in AB värnar om din bil lika mycket som vi värnar om miljön. Ni kan tryggt lämna bilen hos oss och veta att vi gör en god gärning för miljön.

Företagspresentation

Stop In AB är ett företag som erbjuder invändig och utvändig rekonditionering för att få fram glansen på lacken och förlänga livslängden på denna. Genom att använda oss av Keramik behandling samtliga produkter ser vi till att trygga värdet på fordonet genom ex. lackskydd, textilskydd och regnavvisande skydd av vindrutan. Ytterligare ser vi till att skydda ytan från mindre repor, graffiti, smuts, åldrande och tidig oxidation.

Hösten 2017 öppnade Stop In AB sina dörrar för första gången och välkomnade kunder. Sedan dess har det varit hårt arbete och många utmaningar, men även ett flertal lyckade samarbeten.
Stop In AB expanderar dagligen och med den ambition och drivkraften så är vi medvetna om att vi kan komma långt. Vi skräddarsyr alltid vårt utbud efter kundens behov och gör ett jobb som överträffar kundens förväntningar. Detta för att få våra kunder så nöjda som möjligt och även ge de en anledning till att vända sig till oss igen i framtiden.

Vår vision är att bli ett av Stockholms främsta alternativ för biltvätt och rekonditionering. Med rätt vilja och energi sätter vi alltid kunden i fokus för att se till att kunden alltid är nöjd. Vi är medvetna om att ett mycket väl utfört arbete kommer längst och därmed är vi benägna att överträffa kundens förväntningar på alla möjliga sätt. Detta kräver innovation för att hitta nya metoder att skydda deras fordon. Genom kvalitetssäkrade processer men även genom utveckling av våra tjänster där vi alltid ser till att hitta nya metoder att utföra rekonditioneringen på. Vi är ständigt ute efter nya produkter att använda i våra erbjudna tjänster.

Genom att använda oss samtliga produkter ser vi till att trygga värdet på fordonet genom ex. lackskydd, textilskydd och regnavvisande skydd av vindrutan. Ytterligare ser vi till att skydda ytan från mindre repor, graffiti, smuts, åldrande och tidig oxidation.

Det som underlättar för oss på vägen till att nå våra visioner och drömmar är att vi har ett bra läge i Upplands Väsby/ Bredden som gör det lätt att ta sig till oss. Vidare erbjuder vi konkurrenskraftiga tjänster till förmånliga priser. Genom att garantera att arbetet kommer att utföras väl kan kunden känna sig trygg med att lämna sitt fordon i våra händer. Alla typer av kunder är välkomna hos oss då vi, som tidigare nämnt, skräddarsyr tjänsten utifrån kundens specifika behov.