Bilrekond

Invändig rekond

Enkel utvändig tvätt. blåsning av paneler & mittkonsoler samt dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring och applicering av skydd på paneler, mittkonsoler och alla plastdetaljer. Tvätt & smörjning av mattor, kemtvätt av klädsel med lättare rengöring, kemtvätt takklädsel, fönsterputsning samt däckglans.

Pris: från 1599kr

Helrekond

Utvändig tvätt med kallavfettning, avfettning, samt schampotvätt och Polering av karosseri, Maskinvaxning, borttagnig av asfalt, motortvätt, tvätt dörrkanter, däckglas. Invändig blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring och smörjning av paneler, mittkonsoler och dörrkanter, tvätt av mattor, kemtvätt av klädsel & takklädsel, fönsterputsning.

Pris: från 2900kr

Motortvätt: från 499kr

Tvätt av motorutrymmet samt impregnering av plastkåpor.
Vi tvättar gärna motorn i din bil, men av erfarenhet vet vi att risken för skador på systemet är stor, vilket vi ej ansvarar för.

Kemtvätt av ett säte: från 499kr

Kemtvätt av hela bilen: från 1499kr

Klädseltvätt: från 2195kr

Klädseln rengörs med hjälp av hetvattentvätt som håller en hög temperatur, vilket innebär att bakterier dödas. Speciella smutslösande medel används.

Läderbehandling: från 895kr

Vi använder en två-stegs behandling.

  1. (Leather Cleaner) tar bort smuts samt av fläckar.
  2. Består av (Leather Protection Cream) som skyddar ditt läder.

Djurhår & träspån: från 600kr